Tip

Te doen: De Optimist presenteert – De Voyeur

Na een succesvolle eerste editie is online literair magazine De Optimist terug met een nieuwe thema-avond in De Nieuwe Liefde! De Optimist trekt weer van online naar offline met een programma stampvol slam poetry, muziek, kunst en voordrachten van de nieuwste literaire talenten, naar aanleiding van het eerder verschenen Handboek voor een Optimistisch Leven.

Waar: De Nieuwe Liefde,
Wanneer: dinsdag 27 februari 2018, 20.00 uur
Kaarten: € 12,50 of € 10 (CJP, studenten- of stadspas)

Emma Stomp, Basje Boer, Tijdelijke Toon en andere nieuwe talenten zorgen voor een afwisselende avond waarbij de kunstenaars het woord bij de daad voegen en hun eigen kijk op voyeurisme met ons delen. Gepresenteerd door Ellen Deckwitz, geïllustreerd door Sjoerd van Leeuwen en als finishing touch het poëtisch-muzikale kleinkunstcollectief Bovenste Knoopje Open.

Kijk jij braaf de andere kant op als de overbuurvrouw die niet aan gordijnen doet de douche uitkomt? En als de date van je huisgenoot zonder kleding naar het toilet sluipt? Maak jij jezelf weleens schuldig aan de alom gevreesde ‘deep like’ omdat je zat te browsen door het semi-openbare Facebookprofiel van het nichtje van de ex van een oud-basisschoolgenootje, die zo te zien op haar 19e al twee kinderen heeft?

Het stiekem willen bekijken van anderen, wroeten in andermans privézaken… Een net zo lelijke als interessante menselijke eigenschap. De Optimist is dan ook heel nieuwsgierig naar de ontboezemingen van de beste woordkunstenaars van Nederland. Dus kom ook de voyeur uithangen!

Kaarten voor dit evenement bestel je op de website van De Nieuwe Liefde.